Binneland
...

Broekergouw - Zunderdorp

Tussen de dorpen Zunderdorp en Broek in Waterland, langs de Broekergouw, komt een uniek woonproject in een prachtige groene en landelijke omgeving. Hier worden 19 landhuizen, (vrijstaand, halfvrijstaand en geschakeld) gebouwd in 'Broekerstijl', de authentieke Noord-Hollandse stijl.
Zunderdorp is onderdeel van Landelijk Amsterdam. Hier kunt u nog ouderwets genieten van natuur, ruimte en rust. In dit prachtige dorp met zijn fraaie houten huizen is rust en privacy een belangrijk onderdeel van fijn wonen. De ligging is adembenemend mooi: waar uw oog reikt is vrij uitzicht maar wees gerust, binnen enkele autominuten bent u in het Centrum van Amsterdam!

De woningen

Geen enkel landhuis in dit project “Broekergouw Zunderdorp” zal er hetzelfde uit komen te zien. W3 architecten uit Broek in Waterland heeft voor alle huizen een uniek ontwerp gemaakt.
De woorden ruimte, rust, kwaliteit en authentiek overheersen; elke woning heeft een ruime kavel met optimale privacy. Royaal en stijlvol 'buiten wonen', dichtbij de stad!