Dop Makelaars

Nederland - Drenthe - BorgerVraagprijs: € 125.000
Bent u op zoek naar een veelzijdige vakantiewoning met uitgebreide faciliteiten gecombineerd met rust en ruimte en gegarandeerde opbrengsten? Dan is deze recreatiewoning voor u de ideale keus!
 
Het uitgebreide recreatiemeer en het recreatiebad zijn goed voor heel wat uurtjes waterplezier. Maar ook gedurende de herfst en wintermaanden bieden de vele faciliteiten volop keuze voor het hele gezin. Denkt u hierbij aan de kidsclub, paintballen en het Adventurepark. De prachtige omgeving nodigt bovendien uit tot heerlijke wandel- en fietstochten.
 
De zeer gunstige verhuurmogelijkheden hebben verhuurmaatschappij de Roompot in staat gesteld een gegarandeerd netto rendement te kunnen afgeven. Te weten tot 21-09-2014 dient dit object ook alleen als belegging te worden gezien. Na deze periode bestaat er de mogelijkheid om de woning gecombineerd te gaan gebruiken. U heeft dan eigen gebruik maar u kunt ook de verhuur voorzetten.

Indeling:
Via de entree en de hal komt u in de woonkamer met open keuken. Vanaf de woonkamer heeft u via de openslaande deuren toegang tot het terras en de tuin. In de woonkamer staat een sfeervolle houtkachel. Het terras biedt een prachtig uitzicht over het water.
 
De woning heeft twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet.
 
De woning is direct gelegen aan het recreatiemeer en heeft een eigen parkeermogelijkheid direct voor de woning.
 
Oppervlakte woning: 64 m2
Oppervlakte perceel: 423 m2
 
Vraagprijs: 125.000,- euro k.k.