Dop Makelaars

Nederland - Utrecht - RhenenVraagprijs: € 135.000

De Thijmse Berg ligt dicht bij ‘alles’. Hier is de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland, hier zijn eeuwenoude kastelen en landhuizen en hier zijn tal van mogelijkheden voor buitensport, dagjes uit, winkelen en eten buiten de deur. Ieder komt aan zijn trekken. In een dagwandeling of een spannende gps-tocht ontdekt u de uitgestrektheid van de bossen. Fietsen over de dijk langs de uiterwaarden van Rhenen naar Wageningen of oversteken met een pontje en een dag lang toeren door de Betuwe. Kanoën op De Grift of op het eiland van Maurik. Proef van het leven als een grande dame en heer met een high tea bij tante Loes. Of een diner bij een van de andere restaurants van culinair Rhenen. U bent er zo op de fiets. En heeft u geluk, dan is er de culinaire proeverij, waar de horeca de lekkerste hapjes serveert.

 

Winkelen kan in Veenendaal, winkelstad bij uitstek en nog geen tien minuten met de auto. Gaat u liever stappen in een grote stad? Er is een rechtstreekse treinverbinding vanuit Rhenen met Utrecht: iets meer dan een half uur. Ook op cultureel gebied komt u aan uw trekken. Kröller Müller, een half uur rijden, is wereldwijd beroemd om zijn beeldende kunst. Of bezoek een van de kastelen en landhuizen, bijvoorbeeld die in Amerongen.


Voor de kinderen is er niets leukers dan dieren kijken. Ouwehands Dierenpark is om de hoek, waar beren in een eigen park rondstruinen en waar je ijsberen kunt zien zwemmen. Daar is ook de heuse speeljungle, voor urenlang speelplezier. Zonder dieren spelen kan ook: bij de overdekte speeltuin in Veenendaal. Of zwemmen in recreatieplas het eiland van Maurik.

 

 

 

Vraagprijs 135.000 euro k.k. (excl BTW)