Dop Makelaars

Nederland - Zeeland - OuddorpVraagprijs: € 159.918

Premium: Extra luxueuze afwerking

Een elegante cottage met een compleet uitgeruste keuken, ruime inloopdouche en woonkamer in frisse kleuren. Bovendien is de Premium cottage voorzien van een home cinema set en open haard.

 

Compleet en verzorgd

Modern meubilair, een volledig ingerichte open keuken, flat screen tv en een open haard, mooi sanitair, comfortabele slaapkamers met voldoende kastruimte en tot slot prettig terrasmeubilair, alles is aanwezig en van goede kwaliteit.

 

Vernieuwd design

Alle cottages zullen stuk voor stuk een enorme vernieuwingsslag ondergaan. Badkamers en toiletten worden geheel vernieuwd. Ook de keukens worden vervangen. Er komt nieuw meubilair en inventaris. Alles krijgt een frisse verfbeurt. Samen met de nieuwe kleurstellingen, gordijnen, sfeerverlichting en de prachtige, grote afbeeldingen in de badkamer en keuken, ontstaat er een geheel nieuwe cottage. Buiten worden de terrassen onder handen genomen en krijgen de cottages nieuw terrasmeubilair. Zelfs de toegangswegen krijgen een opknapbeurt.

 


Center Parcs Port Zélande is een bewezen succes als één van de bekendste parken in Nederland en heeft een hoge bezettingsgraad. De verhuur van uw accommodatie is verplicht (verzorgd door Center Parcs).

 

U ontvangt een netto en gegarandeerd rendement gedurende 15 jaar en is verlengbaar met 3 periodes van elk 5 jaar. Eigen verblijf is mogelijk.

Een zorgeloos bezit: het beheer en onderhoud komt voor rekening van Center Parcs (excl. renovatie). Geen onvoorziene kosten (kosten voor gas, water en lichte, verzekering en bij schade voor rekening van Center Parcs).

 

Verhuurformules:

Vaste formule: 5% netto en gegarandeerd (zonder verblijf).

Variabele formule: 3% netto en gegarandeerd + variabel deel. Uw rendement is maximaal 7%.

 

Er zijn van deze variant 4-, 6-, en 8-persoons cottages beschikbaar.


Aantrekkelijke omgeving voor toeristen

De Nederlandse kust is en blijft een heerlijke vakantiebestemming voor jong en oud. Port Zélande ligt dicht bij de Noordzeekust en bovendien direct aan het Grevelingenmeer. In de directe omgeving kan men uitgaan, winkelen, een terrasje pakken of lekker uitrusten op het strand. Men kan hiervoor terecht in Renesse, Brouwershaven, Ouddorp en Goedereede.

 

Deze plaatsen liggen allemaal op maximaal twintig kilometer van Center Parcs Port Zélande. Een enorme rijkdom aan cultuur vindt u in de steden Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Voor de natuurliefhebbers zijn er tal van wandel- of fietsroutes langs het water, door de met bloemen bezaaide velden of door de duin- en polderlandschappen. Natuurlijk mag een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans niet ontbreken; een themapark over Deltawerken, kust en zee.

 

Ideaal park voor een fantastische (strand)vakantie

Port Zélande maakt deel uit van de Center Parcs familie en heeft een ideale ligging aan het Grevelingenmeer en vlak bij het Noordzeestrand. Watersport- en strandliefhebbers kunnen hier dan ook hun hart ophalen.


Zo kan men (leren) surfen, zeilen, duiken, kitesurfen of gewoon lekker luieren.

 

Spectaculaire faciliteiten

Dit park beschikt over schitterende faciliteiten, zoals een Aqua Mundo (subtropisch zwemparadijs met o.a. golfslagbad, buitenzwembad, wildwaterbaan, Turbo Tunnel en Beauty Center), diverse themarestaurants, leuke shops, bowling, paintball, het kinderparadijs de Adventure Factory (indooractiviteitenhal met o.a. minigolf, luchtkussens en zandbak) en het touwbanenparcours High Adventure.

 

Fraaie cottages

De (gerenoveerde) cottages, type Comfort, Premium en VIP, zijn gebouwd in de stijl van een Zuid-Frans vissersdorp, waardoor het park een mediterrane en zonnige uitstraling heeft. De gerenoveerde cottages zijn opnieuw ingedeeld met luxe voorzieningen. Ze hebben een schitterend uitzicht op de haven, het meer of het strand.

 

 

Koopsom vanaf 159.918,- euro ex. BTW, inclusief inventaris