Nederland - Flevoland

Lelystad, Flevo Golf Resort type Birdie

 

Droomvilla Jaren 30 woning, type Birdie

Deze complete, luxueuze uitgeruste vrijstaande villa’s zijn gebouwd conform de nieuwste eisen op het terrein van energiebesparing EPN 0.4, duurzaamheid en veiligheid. Standaard wordt uw woning o.a. opgeleverd met zonnepanelen, sanitair, mechanische ventilatie met warmtepomp en een energiezuinige Hr-ketel (zie verder de technische omschrijving).

De droomvilla is een vrijstaande villa voor permanente bewoning, gebouwd in de sfeervolle stijl van de jaren 30 van de vorige eeuw. De villa van dit type heeft een garage en een flinke tuin aan het water met mogelijkheden voor een terras. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eetkamer met keuken (optioneel). De royale woonkamer ligt aan de tuinzijde en heeft twee openslaande deuren naar het terras.

De eerste verdieping herbergt 3 flinke slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De zolderverdieping is een vrij indeelbare ruimte. Opvallend zijn de brede dakoverstekken, de sfeervolle erker (optioneel) en de prachtige bakstenen. U parkeert uw auto in de garage of op de parkeerplaats op eigen terrein. De garage heeft een deur naar de tuin.{{break}}

Via de ruime en lichte overloop met vide bereikt u de 3 ruime slaapkamers. Twee slaapkamers, waaronder de master bedroom, zijn gesitueerd aan de tuinzijde van de villa. Verder heeft u vanaf de overloop toegang tot de luxueuze badkamer die is voorzien van een ligbad, een tweede toilet, een douche en een vaste wastafel. Via de trap bereikt u de zolderverdieping. Dit is een vrij indeelbare ruimte waar zich de wasmachine- en wasdrogeraansluitingen bevinden. Tevens is hier de opstelplaats van de mechanische ventilatie en de energiezuinige Hr-ketel.

Uw eigen wensen

Bij de vrijstaande villa heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen, of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken en hierop ook uw kavelgrootte kan aanpassen (zie meerwerklijst). Let op: bij het breder maken van de woning komt nog een opslag voor de kavelprijs!

Jaren 30 villa oppervlakte:{{break}}

BVO:                199,5m²

VO:                 129,0m²

Inhoud:            478,0m³

Locatie

Ten noorden van Lelystad ligt -omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon – het Flevo Golf Resort: een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer. In de afgelopen 40 jaar heeft het bos zich tot een aantrekkelijk parkbos ontwikkeld. Het gebied is 290 hectare groot en wordt aan de oostelijke kant begrensd door de Hanzelijn; aan de westkant grenst het bos aan het golfterrein. De ruime opzet van dit unieke resort biedt de bewoners -naast de vele recreatieve mogelijkheden- exclusief woongenot.

Rust en ruimte

Bij de ontwikkeling van Flevo Golf Resort zijn ruimte, rust en privacy de belangrijkste uitgangspunten geweest. Alle villa’s worden gebouwd op ruime percelen, gelardeerd met veel groen, grenzend aan oogstrelende waterpartijen.{{break}}

Deze opzet garandeert optimale privacy. Het Flevo Golf Resort bestaat uit drie fases. De eerste fase is inmiddels voltooid, de tweede en derde fase zijn in ontwikkeling, aanbouw en verkoop. De derde fase is gelegen aan de noordoostzijde van het resort op loop¬afstand van het strand en de mooie jachthaven Flevo Marina en grenst aan het Zuigerplasbos. Op het Flevo Golf Resort worden 15 (half)vrijstaande villatypes gerealiseerd.

Permanente bewoning op niveau

De vrijstaande villa’s onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingniveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. De villa’s worden standaard opgeleverd met sanitair, zonnepanelen en een energiezuinige HR-CV ketel. Bovendien kunnen de villa’s compleet aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

Koopsom 308.000,00 euro v.o.n.

 • Stuur email
 • Tip een bekende
 • Reageer

€ 308.000,-

Woonoppervlakte: 129 m²

Perceel: 500 m²

Slaapkamer: 3

Badkamer: 1

Gebouwd: 2015

Array
(
  [0] => Array
    (
      [attrib_id] => 3581
      [attrib_taxonomy] => pa_aan-de-bosrand
      [attrib_slug] => 1
      [attrib_name] => 1
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Aan de bosrand
      [attrib_tax_label] => Aan de bosrand

    )

  [1] => Array
    (
      [attrib_id] => 3720
      [attrib_taxonomy] => pa_nabij-de-golfbaan
      [attrib_slug] => 1
      [attrib_name] => 1
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Nabij de golfbaan
      [attrib_tax_label] => Nabij de golfbaan
    )

  [2] => Array
    (
      [attrib_id] => 3647
      [attrib_taxonomy] => pa_nieuwbouw
      [attrib_slug] => 1
      [attrib_name] => 1
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Nieuwbouw
      [attrib_tax_label] => Nieuwbouw
    )

  [3] => Array
    (
      [attrib_id] => 3706
      [attrib_taxonomy] => pa_oplevering
      [attrib_slug] => 2016
      [attrib_name] => 2016
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Oplevering
      [attrib_tax_label] => Oplevering

    )

  [4] => Array
    (
      [attrib_id] => 3641
      [attrib_taxonomy] => pa_typesoort
      [attrib_slug] => projecten
      [attrib_name] => Projecten
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Typesoort
      [attrib_tax_label] => Projecten
    )

  [5] => Array
    (
      [attrib_id] => 3577
      [attrib_taxonomy] => pa_vrijstaande-woning
      [attrib_slug] => 1
      [attrib_name] => 1
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Vrijstaande woning
      [attrib_tax_label] => Vrijstaande woning

    )

)

Aan de bosrand

Nabij de golfbaan

Nieuwbouw

Oplevering

Projecten

Vrijstaande woning

VERGELIJKBARE OBJECTEN

Neem contact met ons op!

 • Parlaan 2
  8241 BG Lelystad
  Nederland

 • info@dop.nl

 • +31 (0)320 264 175