Verkocht!

Lelystad, Flevo Golf Resort type Colony-K

Lelystad Flevo Golf Resort Kavel 300 Type Colony-K

Wij bieden u te koop aan; een prachtige vrijstaande woning type Colony K, gelegen op een zeer ruim perceel 817 m2 gesitueerd op het zuid/westen waarvan 71m2 water.

De Colony-K is een villa in optima forma. Zelfs binnen waant u zich buiten omdat het licht u van alle kanten tegemoet straalt. In de hal met zijn hoge, opvallende glaspartij, maar vooral in de ruime Z-vormige living. Hier zorgen de halfronde, serre-achtige uitbouw, twee grote ramen en een glazen schuifpui dat het zonlicht overal vrij spel krijgt. De bijzondere vorm van de woonkamer nodigt uit tot een warme inrichting waarbij u optimaal gebruik kunt maken van de veelzijdige ruimte.

Op de begane grond vindt u de royale entree met daarin een meterkast, toilet en de hardhouten trapopgang naar de 1e verdieping. In de woonkamer naast de compleet ingerichte open keuken een flinke bergruimte.

Op de eerste verdieping beschikt de Colony K over drie slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, douche en een tweede toilet. In de ruime tuin rondom uw huis kunt u de hele dag van de zon genieten.

De woning is met het geavanceerde centrale stofzuigersysteem uiterst eenvoudig schoon te houden. Doordat de afgezogen lucht naar buiten wordt afgevoerd en niet in de kamer wordt teruggeblazen, blijft geen stofdeeltje zijn lot bespaard. Hierdoor is het milieu in uw villa nog schoner en gezonder.

De villa wordt standaard opgeleverd met een luxueuze keuken en badkamer, een mechanisch ventilatiesysteem, een energiezuinige HR-CV ketel, een alarminstallatie en een centraal stofzuiger systeem. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt.

Gebouwd onder SWK (Stichting Waarborgfonds Koopwoningen)

Het resort waar deze woning op gelegen is ligt ten noorden van Lelystad – omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon – een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer Bij de ontwikkeling van Flevo Golf Resort zijn ruimte, rust en privacy de belangrijkste uitgangspunten geweest.

Alle villa’s worden/zijn gebouwd op ruime percelen, gelardeerd met veel groen, grenzend aan waterpartijen. Deze opzet garandeert optimale privacy.

Aanvaarding kan snel in overleg.

Vraagprijs: euro 349.000 v.o.n.

 • Stuur email
 • Tip een bekende
 • Reageer

€ 349.000,-

Woonoppervlakte: 121 m²

Perceel: 817 m²

Slaapkamer: 3

Badkamer: 1

Gebouwd: 2015

Array
(
  [0] => Array
    (
      [attrib_id] => 3641
      [attrib_taxonomy] => pa_typesoort
      [attrib_slug] => projecten
      [attrib_name] => Projecten
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Typesoort
      [attrib_tax_label] => Projecten
    )

)

Projecten

Neem contact met ons op!

 • Parlaan 2
  8241 BG Lelystad
  Nederland

 • info@dop.nl

 • +31 (0)320 264 175