Nederland - Flevoland

Lelystad, Flevo Golf Resort type Fairway

HERENHUIS, type Fairway

Deze complete, luxueus uitgeruste vrijstaande villa’s zijn gebouwd conform de nieuwste eisen op het terrein van energiebesparing EPN 0.4, duurzaamheid en veiligheid. Standaard wordt uw woning o.a. opgeleverd met zonnepanelen, sanitair, mechanische ventilatie met warmtepomp en een energiezuinige Hr-ketel (zie verder de technische omschrijving).

Dit type woning is een vrijstaande villa voor permanente bewoning, gebouwd in de sfeervolle stijl van de vorige eeuw. De villa heeft een garage en een flinke tuin aan het water met mogelijkheden voor een terras. De voorzijde van de woning kenmerkt zich door symmetrie met centraal de royale entree met daarboven een Frans balkon. Aan de linker voorzijde van de woning bevindt zich de eetkamer met keuken (optioneel). De royale woonkamer ligt aan de tuinzijde en heeft twee openslaande deuren naar het terras en mogelijkheden voor een optionele erker aan de zijgevel.

De eerste verdieping herbergt 3 flinke slaapkamers, waarvan 1 de master bedroom met inloopkast. Een compleet ingerichte badkamer met douche, bad, 2e toilet en een wastafel.

De zolderverdieping is een vrij indeelbare ruimte waar zich de {{break}}wasmachine aansluitingen, de opstelplaats van de mechanische ventilatie en de energiezuinige Hr-ketel bevinden. Opvallend zijn de brede dak overstekken, de kranslijsten, de sfeervolle erker (optioneel), de fraaie entree met Frans balkon en de luxueuze bakstenen.

U parkeert uw auto in de garage of op de parkeerplaats op eigen terrein. De garage heeft een deur naar de tuin.

Uw eigen wensen

De villa biedt u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen, of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken en hierop ook uw kavel grootte kan aanpassen (zie meerwerklijst). Let op: bij het breder maken van de woning komt nog een opslag voor de kavelprijs!

Herenhuis oppervlakte:

BVO : 204 m²
VO : 128 m²{{break}}

Inhoud : 477 m³
Locatie

Ten noorden van Lelystad ligt -omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon- het Flevo Golf Resort: een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer. In de afgelopen 40 jaar heeft het bos zich tot een aantrekkelijk parkbos ontwikkeld. Het gebied is 290 hectare groot en wordt aan de oostelijke kant begrensd door de Hanzelijn; aan de westkant grenst het bos aan het golfterrein. De ruime opzet van dit unieke resort biedt de bewoners, naast de vele recreatieve mogelijkheden, exclusief woongenot.

Rust en ruimte

Bij de ontwikkeling van Flevo Golf Resort zijn ruimte, rust en privacy de belangrijkste uitgangspunten geweest. Alle villa’s worden gebouwd op ruime percelen, gelardeerd met veel groen, grenzend aan oogstrelende waterpartijen.

Deze opzet garandeert optimale privacy. Het Flevo Golf Resort bestaat uit drie fases. De eerste fase is inmiddels voltooid, de {{break}}tweede en derde fase zijn in ontwikkeling, aanbouw en verkoop. De derde fase is gelegen aan de noordoostzijde van het resort op loop­afstand van het strand en de mooie jachthaven Flevo Marina en grenst aan het Zuigerplasbos. Op het Flevo Golf Resort worden 15 (half)vrijstaande villatypes gerealiseerd.

Permanente bewoning op niveau

De vrijstaande villa’s onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerking niveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. De villa’s worden standaard opgeleverd met sanitair, zonnepanelen en een energiezuinige HR-CV ketel. Bovendien kunnen de villa’s compleet aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

Koopsom: 358.000,00 euro v.o.n.

 • Stuur email
 • Tip een bekende
 • Reageer

€ 358.000,-

Woonoppervlakte: 128 m²

Perceel: 700 m²

Slaapkamer: 3

Badkamer: 1

Gebouwd: 2015

Array
(
  [0] => Array
    (
      [attrib_id] => 3624
      [attrib_taxonomy] => pa_exclusief-object
      [attrib_slug] => 1
      [attrib_name] => 1
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Exclusief object
      [attrib_tax_label] => Exclusief object

    )

  [1] => Array
    (
      [attrib_id] => 3647
      [attrib_taxonomy] => pa_nieuwbouw
      [attrib_slug] => 1
      [attrib_name] => 1
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Nieuwbouw
      [attrib_tax_label] => Nieuwbouw
    )

  [2] => Array
    (
      [attrib_id] => 3706
      [attrib_taxonomy] => pa_oplevering
      [attrib_slug] => 2016
      [attrib_name] => 2016
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Oplevering
      [attrib_tax_label] => Oplevering

    )

  [3] => Array
    (
      [attrib_id] => 3641
      [attrib_taxonomy] => pa_typesoort
      [attrib_slug] => projecten
      [attrib_name] => Projecten
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Typesoort
      [attrib_tax_label] => Projecten
    )

  [4] => Array
    (
      [attrib_id] => 3591
      [attrib_taxonomy] => pa_scherpe-prijs
      [attrib_slug] => 1
      [attrib_name] => 1
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Scherpe prijs
      [attrib_tax_label] => Scherpe prijs

    )

  [5] => Array
    (
      [attrib_id] => 3577
      [attrib_taxonomy] => pa_vrijstaande-woning
      [attrib_slug] => 1
      [attrib_name] => 1
      [attrib_img_url] => 
      [attrib_tax_name] => Vrijstaande woning
      [attrib_tax_label] => Vrijstaande woning

    )

)

Exclusief object

Nieuwbouw

Oplevering

Projecten

Scherpe prijs

Vrijstaande woning

VERGELIJKBARE OBJECTEN

Neem contact met ons op!

 • Parlaan 2
  8241 BG Lelystad
  Nederland

 • info@dop.nl

 • +31 (0)320 264 175