De Pierre & Vacances-Center Parcs groep: Europees leider op het gebied van dicht-bij-huis vakanties

De Groep ontwikkelt innovatieve, milieuvriendelijke concepten voor vakantie en recreatie om aan zijn klanten de mooiste bestemmingen aan zee, in de bergen, op het platteland of midden in de stad te kunnen bieden.

De in 1967 opgerichte Groep Pierre & Vacances-Center Parcs is Europees leider op het gebied van dicht-bij-huis vakanties. Met zijn aanvullende toeristische merken – Pierre & Vacances en de 2 labels premium en villages clubs, Maeva, Center Parcs, Sunparks en de Aparthotels Adagio – exploiteert de Groep nu een toeristisch park van bijna 50.000 appartementen en huizen op meer dan 300 locaties in Europa. In 2012/2013 heeft de Groep 7,5 miljoen Europese klanten ontvangen en een omzet gemaakt van 1,306.7 miljoen euro.

Op vakantie met Centerparcs 1 – video
Op vakantie met Centerparcs 2 – video

Groep Pierre & Vacances – Center Parcs

Pierre & Vacances – Center Parcs staat bekend als dé organisatie als het gaat om de realisatie, verhuur en het beheer van vakantieparken in Europa. Deze organisatie ontwikkelt, bouwt en beheert appartementen en huizen sinds haar ontstaan in 1967. Vakkennis en een voortdurende zoektocht naar kwaliteit en efficiënt beheer zijn de fundamenten die u in staat stellen om in alle veiligheid en in de beste omstandigheden eigenaar te worden. Pierre & Vacances – Center Parcs biedt u dankzij haar verschillende toeristische merken een vastgoedaanbod met een uitzonderlijke diversiteit aan bestemmingen.

CenterParcs

De samenvoeging van het van origine Nederlandse Center Parcs met het Franse Pierre & Vacances heeft geleid tot groei en verdere ontwikkeling van deze succesformule. Het Center Parcs gevoel is internationaal bekend bij jong en oud. Of het nu gaat om een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, dineren in exotische sferen in het overdekte Market Dome of verblijven in een cottage met rust en privacy midden in de natuur.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars en laat u volledig informeren over de mogelijkheden.

INVESTEREN MET DE GROEP PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Meer dan 45 jaar ervaring
Beheer van 50.000 woningen
7,7 miljoen klanten per jaar
24.000 internationale eigenaars