Park Nordseeküste (Duitsland)

Een wandeling om de Waddenzee te ontdekken, of een fietstocht langs de dijken, een licht briesje boven de golven: al deze details maken van Center Parcs Park Nordseeküste een unieke ervaring dichtbij de natuur in het hart van een fantastische locatie.

Het vakantiepark met zijn ideale ligging trekt elk jaar vele enthousiaste toeristen aan, waarvan de meerderheid natuurlijk Duits is, maar waaronder ook Nederlanders, Belgen en Fransen zijn. Het nabij gelegen natuurpark, dat tot het Werelderfgoed van de UNESCO behoort, beslaat een oppervlakte van ongeveer 10.000 km² en telt meer dan 10.000 verschillende planten en dieren en bijna 11 miljoen trekvogels, die er elk jaar een stop maken in de zoutmoerasen. U kunt tijdens excursies onder leiding van een gids kennismaken met de unieke flora en fauna van de streek.

De streek en de charme van Center Parcs Nordseeküste maakt dit park zeer populair onder haar gasten. Ongeacht het seizoen, kan men hier genieten van rust en ontspanning. De gasten van het park profiteren van de vele restaurants sportieve en recreatieve activiteiten, en verschillende mogelijkheden tot het maken van excursies.

Bekijk de video
Bekijk de foto’s