Investeringsvarianten

Center Parcs Ardennen wordt volledig geëxploiteerd door Group Pierre & Vacances – Center Parcs. Als eigenaar van een cottage sluit u een huurovereenkomst af voor een periode van 15 jaar met aanvullend drie keer 5 optiejaren. U heeft hierbij keuze uit twee optievarianten.

Variant 1

5% VAST RENDEMENT GEGARANDEERD VOOR EEN PERIODE VAN CIRCA 15 JAAR*

Ontvang op jaarbasis een gegarandeerd rendement van 5% op uw investering in een cottage met bijbehorend meubilair en inventaris (exclusief aankoopkosten) Het contract loopt tot 30 juni 2030 ongeacht de startdatum.

Variant 2

VARIABEL RENDEMENT OP BASIS VAN BEZETTING MET MINIMUM GARANTIE

Maak optimaal gebruik van de succesformule van Center Parcs en profiteer direct van de omzet en prestaties van het nieuwe Center Parcs Ardennen. U ontvangt op jaarbasis minimaal een rendement van 3% op uw investering in een cottage met bijbehorend meubilair en inventaris (exclusief aankoopkosten). Aanvullend deelt u mee in de omzethuur van het park. De omzethuur zal naar verwachting gedurende de huurperiode van 15 jaar stijgen als gevolg van populariteit van het park alsook door prijsstijgingen. Hierdoor stijgt uw rendement en profiteert u als investeerder hiervan.
Bij uw rendement kunt u 1,2% voordeel vermogensbelasting optelllen want vermogensbelasting hoeft u in Duitsland niet te betalen.
Door middel van een gedeeltelijke financiering (tot 70% mogelijk) tegen een zeer lage rente kunt u nog 2/3% rendement maken (hefboom effect) op uw vreemde vermogen.

vraag naar de voorwaarden

Investerings essentials

  • Garantiegever Center Parcs
  • Gegarandeerd rendement gedurende circa 15 jaar
  • Hoge bezettingsgraad via succesformule Center Parcs
  • Géén kosten voor beheer en management
  • Géén kosten voor water, elektra en herstelwerkzaamheden
  • Restyling cottages na 10 jaar voor rekening Center Parcs

Bijlage: Download de brochure Beleg uw spaargeld op een veilige plaats.