Village Nature (Frankrijk)

Investeren in een uniek voor verhuur bestemd vastgoedproject.

Villages Nature komt met een nieuwe toeristische bestemming die perfect past bij de verwachtingen van de Europese klanten: recreatie met het hele gezin, comfort, volop in de natuur en gemakkelijke bereikbaarheid.

Village Nature is ten eerste een ideale vakantiebestemming om met familie of vrienden bijzondere vakantie ervaringen te beleven, in een omgeving die haar natuurlijke karakter behouden heeft.

Bekijk de video
In het hart van Europa, op 32 km van Parijs en 6 km van Disneyland Paris, innoveert Villages Nature een exclusief en in Frankrijk nooit eerder gezien vastgoedproject. Een origineel project van topklasse, met reële ambities. Een ideale gelegenheid om op een totaal andere manier te investeren in een uitzonderlijk voor verhuur bestemd vastgoed project. Dit unieke project wordt ontwikkeld door 2 van de grootste Europese Leisure spelers, namelijk Pierre & Vacances en Euro Disney S.C.A.

De bouw van de 1e fase is gestart waarin 1670 woningen en de centrale voorzieningen worden gebouwd. Het is dus geen vraag meer of dit project er gaat komen maar wie er financieel van gaat profiteren?

Een project dat door Frankrijk is geklasseerd als: “Actie van Algemeen Belang” en “Project van Algemeen Belang”