info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Smith 937974261869fb89424890b72371d5308d332b

**OPEN HUIS** Elke vrijdag OP AFSPRAAK open huis in het clubhuis “De vier seizoenen”. Golfresidentie 129 te Dronten. U bent van harte welkom!

Luxe vrijstaande Schuurwoningen, type Smith en Olson

Uw eigen droomwoning op een zeer riante, beschutte kavel in een prachtige groene omgeving. Midden in de Park Residentie, nabij de golfbaan is er een gebied ontwikkeld die alle zintuigen prikkelen. Op de Park Residentie, net buiten het centrum van Dronten bent u verzekerd van een prachtige en ruim opgezette groene wijk. Het landschappelijk wonen gebied zorgt voor variatie binnen de Park Residentie. Het groen, de tuinen en bestrating worden volledig voor u aangelegd. U hoeft dus alleen uw spullen te verhuizen en kunt direct genieten van een prachtig aangelegde omgeving en uw tuin.

De landschapsarchitect heeft in zijn plan de oorsprong van de provincie niet uit het ook verloren. Het gebied bevindt zich in de vroegere Zuiderzee en daarom heeft de landschapsarchitect de ribbelingen van de oorspronkelijk bodem nagebootst, wordt er gewerkt met hoogte en laagte verschillen en worden er wadi’s gecreëerd om het overtollige regenwater op een natuurlijk manier af te voeren. Uiteraard wordt er prachtige beplanting aangebracht om het plan de allure te geven die het verdient. De woningen Smith en Olson zijn “schuurwoningen” en deze worden steeds populairder en wij begrijpen waarom! De woning heeft de uiterlijke kenmerken van een traditionele schuur maar biedt tegelijkertijd de ultieme combinatie van een landelijke- en moderne uitstraling. Kenmerkend aan de Smith en Olson is de langgerekte plattegrond, waardoor levensloop bestendig wonen gemakkelijk kan worden ingevuld. Het gebruik van natuurlijke materialen, de overstekken en niet te vergeten, (in dit specifieke plan), de prachtige grote glazen pui die het plan de juiste uitstraling geeft. De woningen worden gebouwd op eigen grond en de grote kavels variëren van 693m2 tot 1233m2.

Uiteraard zijn er nog mogelijkheden waardoor uw deze prachtige woning kan personaliseren. Heeft u wat meer ruimte nodig, dan is het mogelijk om de woningen te vergroten. Het is mogelijk om een garage te laten bouwen, zo creëert u nog meer (opberg)ruimte. Wilt u levensloop bestendig wonen dan kan u uw slaap-en badkamer op de begane grond gesitueerd worden. Genoeg opties om van deze woning uw droomwoning te maken! Tevens is de tuin is al voor u aangelegd, dus na de verhuizing is het een kwestie van inrichten en dan kan het grote genieten beginnen in deze prachtige omgeving.

Het verkoopteam van Dop Makelaars kan u hier nader over informeren. Bezoek het verkoopcentrum (op afspraak) aan de Parlaan 2, 8241 BG te Lelystad van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

Bezoek ons verkoopcentrum om alles te weten te komen over deze prachtige woningen.

Prijzen vanaf € 538.311,00 (inclusief volledig aangelegde tuin)

Delen