info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

384 Av. André Léotard 384 Frejus Frankrijk

€ 298.500 k.k.

Omschrijving

Fréjus is gelegen in het hart van een beschutte baai en heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat. Deze vakantiebestemming aan de Côte d’Azur beschikt over een unieke combinatie van een gevarieerd Romeins erfgoed en de aantrekkingskracht van maar liefst 7 kilometer heerlijke zandstranden.

De vele Romeinse overblijfselen vormen een indrukwekkend decor in de stad: de Arena, het Aquaduct, het Romeinse Amfitheater en het archeologisch museum trekken jaarlijks vele bezoekers. Het centrum is compact met veel winkeltjes, voetgangersstraten en zeker in de zomer een gezellige drukte. In het levendige centrum worden in het hoogseizoen vele tentoonstellingen, muziek evenementen en markten georganiseerd.

Bovendien is er elke vrijdagavond vuurwerk op de boulevard. In de stad zijn aan de hand van verschillende thema’s interessante wandelroutes uitgezet. Langs de kust zijn overal stranden met ligbedden en parasols, waar ook diverse watersporten zijn te beoefenen. In de jachthaven van Fréjus, de grootste van de Côte d’Azur, zijn zowel motor- als zeilboten te huur. Voor wie wat meer rust zoekt tijdens zijn vakantie aan de Côte d’Azur zijn er ook nog altijd “privéstrandjes” te vinden tussen de rotsen.

Dit heerlijke appartement, welke gebouwd is in 2003, is 64m2 groot en is voorzien van 2 slaapkamers. Ook is er een badkamer met douche en wastafel met meubel. Het aparte toilet is gelegen in de hal. De woonkamer heeft een open keuken in lichte kleurstelling en is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Tevens beschikt het over een flink terras (21m2) welke op het zuiden gesitueerd is zodat men de gehele dag genieten van de Franse zon. Verder heeft het een privé parkeerplaats in de garage en een tweede parkeerplaats buiten op het afgesloten domaine. Dit fantastische appartement is op een heerlijke plek gelegen en het is mogelijk om er permanent te wonen!

Koopsom € 320.000,- k.k.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 64 m²
Inhoud 150 m³
Bouwjaar 2003
Slaapkamers 2
Badkamer 1

Kenmerken

Prijs
€ 298.500 kosten koper
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
64 m²
Inhoud
150 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wasmachineaansluiting, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
C

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Frejus AB 12345
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Zonneterras

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op afgesloten terrein, parkeergarage
Bekijk alle kenmerken
Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring