info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Uw partner voor het verkopen en kopen van woningen in Italië – Dop Makelaars

Bent u van plan uw woning in Italië te verkopen of een huis te kopen? Dop Makelaars is dé expert in de Italiaanse vastgoedmarkt. Wij staan voor u klaar met onze innovatieve aanpak en uitgebreide ervaring. Lees verder om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het verkopen van uw ‘second home’ in Italië.

Professioneel en persoonlijk advies bij Dop Makelaars

Bij Dop Makelaars begrijpen we dat de verkoop of aankoop van een huis in Italië een belangrijke stap is. Onze toegewijde makelaars bieden niet alleen deskundigheid, maar ook persoonlijk contact. We passen ons aan uw planning aan, zelfs in de avonden en weekenden. Ons uitgebreide internationale klantenbestand en sterke aanwezigheid op sociale media stellen ons in staat gerichte marketingcampagnes te voeren, om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Dop Makelaars: Uw wegwijzer bij aankoop van een huis in Italië

Dop Makelaars is niet alleen actief in Nederland, maar ook in Frankrijk en Italië. Met jarenlange ervaring in internationale vastgoedtransacties begrijpen wij wat er nodig is om uw huis in Italië te verkopen. Daarnaast bieden we ook deskundige begeleiding bij het aankoopproces. Hoe koop ik een huis in Italië? Welke kosten zijn er verbonden aan het kopen van een huis in Italië? Onze makelaars staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uw huis in Italië verkopen met Dop Makelaars

Vertrouw op Dop Makelaars om uw woning in Italië met succes te verkopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij elke stap van het verkoopproces.

Woning kopen in Italië: Laat ons u begeleiden

Wilt u een huis in Italië kopen? Dop Makelaars is uw ervaren gids in dit proces. Als buitenlander kunt u zeker een woning in Italië kopen. Onze deskundige makelaars zullen u begeleiden bij elke stap en u gedetailleerd informeren over kosten, financiering en andere essentiële zaken.

Recent aanbod Italië

Via Romana
Bordighera
Koopsom € 550.000 k.k.
Woonopp.
62 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Via Romana 401
Bordighera
Vraagprijs € 4.300.000 k.k.
Woonopp.
348 m²
Perceelopp.
384 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
3 badkamers
Via Romana 101
Bordighera
Vraagprijs € 1.080.000 k.k.
Woonopp.
115 m²
Perceelopp.
221 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers

Het leven in Italië: Ontdek de mogelijkheden

Twijfelt u nog of Italië de juiste keuze is? Ontdek de vele voordelen van het wonen in dit prachtige land. Waar wonen veel Nederlanders in Italië? Hoe financier je een huis in Italië? Dop Makelaars heeft de antwoorden die u zoekt. Neem contact op en laat ons uw vragen beantwoorden.