info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Vastgoedbeheer

Investeren in vastgoed blijkt, zo leert de geschiedenis, een zeer solide en waardevolle belegging te zijn. Deze investering wilt u natuurlijk zo rendabel mogelijk maken én behouden. Dit houdt echter in dat u zorg moet dragen voor de huurinkomsten, de eventuele storingen moet oplossen en het pand dient te onderhouden. Gelukkig kunt u dit vanaf nu uitbesteden aan Dop Vastgoedbeheer zodat we gezamenlijk een solide woningportefeuille samen kunnen stellen. Wij nemen al uw zorgen uit handen en lossen alle bijkomende zaken voor u op, zodat uw investering waardevol blijft. Met het uitbesteden van het beheer moet u denken aan het contact onderhouden met de gebruiker, het incasseren van de huurpenningen, zorgen dat uw onroerend goed in perfecte staat blijft, dat reparaties worden uitgevoerd en storingen zo snel mogelijk worden verholpen. Daarnaast kunnen onze professionele adviseurs met u meedenken over nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Neem voor meer informatie over vastgoedbeheer in Nederland vrijblijvend contact met ons op.

STAPPENPLAN VASTGOED

Als vastgoedadviseurs zijn wij overtuigd van de stabiele waardeontwikkeling op lange termijn van onroerend goed. ‘’Stenen’’ zijn een goed tastbaar alternatief voor aandelen. Uw vermogen op de bank levert u een minimaal rendement op terwijl vastgoed zorgt voor zowel een waardestijging als de huuropbrengsten. Dop Vastgoedbeheer werkt met een helder stappenplan zodat alles goed is geregeld:

  1. Wens om te investeren;
  2. Inventarisatie woningmarkt;
  3. Samenstellen investeringsplan;
  4. Aankoopbegeleiding;
  5. Verhuurbegeleiding;
  6. Full-service vastgoedbeheer;
  7. Een vaste contactpersoon;
  8. Zorgeloos rendement.

Graag komen wij bij u voor een informatiegesprek.

Wilt u aanvullende informatie ontvangen over Dop Vastgoedbeheer? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31(0)320 – 264 175 of per mail: info@dopvastgoedbeheer.nl.