info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Uw Makelaar in Dronten voor aankoop, verkoop, huur en verhuur

Welkom bij Dop Makelaars, uw betrouwbare partner in het dynamische vastgoedlandschap van Dronten. Of u nu op zoek bent naar professionele begeleiding bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning in Dronten, wij staan voor u klaar met onze expertise en persoonlijke betrokkenheid.

Verkoop: Uw woning succesvol presenteren

Wilt u uw woning verkopen in Dronten? Onze ervaren makelaars begrijpen de unieke uitdagingen en kansen van de lokale vastgoedmarkt. Met een innovatieve aanpak streven wij ernaar om niet alleen de juiste koper te vinden, maar ook om de best mogelijke verkoopprijs voor uw huis of appartement te realiseren. Wij kennen de markt door en door, volgen dagelijks de trends en voorzien u van strategisch advies om uw woning optimaal te presenteren.

Onze persoonlijke aanpak

  • Deskundig Advies: Onze makelaars bezoeken uw woning voor een grondige inspectie en waardebepaling.
  • Strategie en Advies: U ontvangt een gedetailleerde offerte met een aanbevolen verkoopstrategie en verkoopprijs.
  • Aantrekkelijke Presentatie: Wij zorgen voor professionele fotografie, nauwkeurige meetrapporten, creatieve beschrijvingen en plattegronden om uw woning van zijn beste kant te laten zien.
  • Uitgebreide Zichtbaarheid: Uw woning wordt gepromoot via ons uitgebreide netwerk op sociale media en prominente vastgoedplatforms, zoals Funda.
  • Efficiënte Bezichtigingen: Wij coördineren en plannen bezichtigingen, ook in de avonduren en het weekend indien gewenst.
  • Professionele Onderhandelingen: Onze makelaar leidt de onderhandelingen met potentiële kopers en houdt u op de hoogte van de voortgang.
  • Vlotte Afhandeling: Bij overeenstemming stellen wij de verkoopakte op en zorgen we voor een soepele juridische afhandeling.

Kies voor Dop Makelaars

Als uw makelaar in Dronten zijn wij er om u te begeleiden door het complexe proces van vastgoedverkoop, -verhuur, -aankoop en -huur. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw vastgoeddoelen te verwezenlijken. Samen maken we uw vastgoeddromen werkelijkheid.

Recent aanbod Dronten

Taylor (Bouwnr. 3)
Dronten
Koopsom € 590.350 Vrij op naam
Woonopp.
150 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Young (Bouwnr. 2)
Dronten
Koopsom € 590.350 Vrij op naam
Woonopp.
126 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Bouchard (Bouwnr. 5)
Dronten
Koopsom € 605.350 Vrij op naam
Woonopp.
138 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer