info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Uw woning verkopen

Bent u voornemens om uw (recreatie)woning te verkopen? Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek om te vertellen wie we zijn en hoe we te werk gaan. Het maken van een keuze voor een makelaar is niet makkelijk. Waarom zou u voor Dop Makelaars kiezen?

Wij zijn hét vernieuwende makelaarskantoor en wij onderscheiden ons doordat we het makelaarsvak op een heel andere manier uitoefenen. Dop Makelaars is sinds 1998 binnen Nederland actief met de verkoop van nieuwbouwprojecten, uitpondprojecten, recreatiewoningen en particuliere woningen. Het betreft hier zowel permanente woningen en vakantiewoningen als beleggingsobjecten. Maar Dop Makelaars is niet alleen actief in heel Nederland, ook verkopen we woningen in o.a. Frankrijk en Italië. Door onze jarenlange ervaringen in het verkopen en aankopen van woningen in zowel Nederland als het buitenland, hebben wij de nodige vaardigheden weten op te bouwen. Onze makelaars hebben ook veel ervaring met het verkopen en aankopen in o.a. Frankrijk en Italië. Kortom, een makelaar met alle kennis in huis!

Daardoor weten wij wat van belang is bij de verkoop van uw woonhuis. Neem bijvoorbeeld het persoonlijke en het efficiënte contact of de flexibele mogelijkheden voor afspraken in de avonden en de weekenden, als dit uw voorkeur heeft. Voor ons vanzelfsprekend, want we begrijpen dat het overdag niet altijd uitkomt. De afspraak kan bij uw thuis plaatsvinden of bij een van onze kantoren in Lelystad, Blaricum of Amsterdam. Daarnaast en niet geheel onbelangrijk: we hebben een groot internationaal klantenbestand die wij regelmatig mailen en hebben we een grote groep volgers op social media, waardoor we gerichte campagnes voeren. Tevens betekent dit dat we voor vrijwel alle woningen die we in de verkoop krijgen (een aantal) potentiële kopers hebben. Wij volgen de ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet, analyseren het aanbod en schatten de concurrentiepositie zo goed mogelijk in. 

In overleg met u bepalen we welke stappen we gaan nemen om tot een succesvolle verkoop van uw woning te komen. We werken uitsluitend samen met (internationale) mediapartners die voor hoogwaardige foto’s, video’s, drone presentatie, 3D plattegronden zorgen en zelfs de mogelijkheid bieden tot een op maat gemaakte verkoopbrochure. Van te voren weet u exact wat u van ons mag verwachten en dat is wel zo prettig. Heeft u nog geen andere woning? Geen enkel probleem. Dop Makelaars biedt ook huurwoningen aan of hotelkamers middels het shortstay hotelverhuur concept. Onze afdeling verhuur helpt u graag verder.

Al met al, Dop Makelaars kan u bijstaan in het verkopen van uw woning. Of u nu een snelle verkoop prefereert of wilt gaan voor de hoogste opbrengst: wij hebben altijd de juiste verkoopstrategie en denken graag met u mee.

STAPPENPLAN

Waardebepaling

Het verkopen van een woning verloopt in een aantal stappen. Om te beginnen starten we met een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt bij u langs om de woning te bekijken en uit te leggen hoe wij te werk gaan. Daarna bieden wij een offerte voor onze diensten, adviseren wij u over de vraagprijs en de verkoop van de woning.

Woningpresentatie

Als we voor u aan de slag gaan, zullen we voor een optimale presentatie van de woning zorgen. We doen er alles aan om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren door gebruik te maken van o.a. professionele woningfotografie, plattegronden en creatieve teksten. Het op de markt brengen van de woning gebeurt vooral online. We plaatsen de woning op ons breed social media netwerk (Facebook, Instagram, Linkedin en Twitter), onze website en eventueel op Funda.

Bezichtigingen

Een geïnteresseerde dient naar ons makelaarskantoor te bellen voor het plannen van een bezichtiging. Dit hoeft niet alleen tijdens kantoortijden, in overleg kan dit ook ‘s avonds en in het weekend. Na elke bezichtiging hebben we even contact voor een update.

Onderhandelingen

Mooi! Er wordt een bod uitgebracht op de woning. Eén van onze makelaars voert de onderhandelingen. Tijdens dit proces voorzien we u uiteraard van advies en geven we u een uitgebreide terugkoppeling. Als beide partijen akkoord zijn, stellen we de koopakte op.

Notariële en juridische afhandeling

Dan blijft enkel de notariële en juridische afhandeling over. We controleren de notariële stukken en zijn aanwezig bij de taxatie, de eindinspectie en zo mogelijk ook bij het transport van de woning. Daarmee is de verkoop afgerond. Maar ook na de afronding van de verkoop kunt u altijd nog bij ons terecht voor advies en vragen.

Gebruik onze handige tool en bereken direct uw woningwaarde!

Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van uw huis.

Graag komen onze makelaars bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak om met een van onze adviseurs de mogelijkheden te bespreken.  U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31(0)320 – 264 175 of per mail: info@dop.nl.