info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de {privacystatement}

Uw woning verkopen

Wilt u uw woningverkopen in de regio LelystadAlmere of Amsterdam? We komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek om te vertellen wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. Het maken van een keuze voor een makelaar is niet makkelijk. Waarom zou u voor Dop Makelaars kiezen?

Wij zijn hét vernieuwende makelaarskantoor en wij onderscheiden ons doordat we het makelaarsvak op een heel andere manier uitoefenen. Neem bijvoorbeeld het persoonlijke en het efficiënte contact, of de flexibele mogelijkheden voor afspraken in de avonden en de weekenden als dit uw voorkeur heeft. Voor ons vanzelfsprekend, want we begrijpen dat het overdag niet altijd uitkomt. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we hebben een grote groep volgers op social media. Dit betekent dat we voor vrijwel alle woningen die we in de verkoop krijgen een (aantal) potentiële kopers hebben. Wij volgen de ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet, analyseren het aanbod en schatten de concurrentiepositie zo goed mogelijk in. In overleg met u bepalen we welke stappen we gaan nemen om tot een succesvolle verkoop van uw woning te komen. U weet vooraf exact wat u van ons mag verwachten en dat is wel zo prettig. Of u nu een snelle verkoop prefereert of wilt gaan voor de hoogste opbrengst: wij hebben altijd de juiste verkoopstrategie en denken graag met u mee.

STAPPENPLAN

Waardebepaling

Het verkopen van een woning verloopt in een aantal stappen. Om te beginnen, starten we met een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt bij u langs om de woning te bekijken en uit te leggen hoe wij te werk gaan. Daarna bieden wij een offerte voor onze diensten, adviseren wij u over de vraagprijs en de verkoop van de woning.

Woning presentatie

Als we voor u aan de slag gaan, zullen we voor een optimale presentatie van de woning zorgen. We doen er alles aan om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren door gebruik te maken van o.a. professionele woningfotografie, plattegronden en creatieve teksten. Het op de markt brengen van de woning gebeurt vooral online. We plaatsen de woning op ons breed social media netwerk (Facebook, Instagram en Twitter), onze website en eventueel op Funda.

Bezichtigingen

Een geïnteresseerde dient naar ons makelaarskantoor te bellen voor het plannen van een bezichtiging. Dit hoeft niet alleen tijdens kantoortijden, in overleg kan dit ook, ‘s avonds en in het weekend. Na elke bezichtiging hebben we even contact voor een update.

Onderhandelingen

Mooi! Er wordt een bod uitgebracht op de woning. Eén van onze makelaars voert de onderhandelingen. Tijdens dit proces voorzien we u uiteraard van advies en geven we u een uitgebreide terugkoppeling. Als beide partijen akkoord zijn, stellen we de koopakte op.

Notariële en juridische afhandeling

Dan blijft enkel de notariële en juridische afhandeling over. We controleren de notariële stukken en zijn aanwezig bij de taxatie, de eindinspectie en zo mogelijk ook bij het transport van de woning. Daarmee is de verkoop afgerond. Maar ook na de afronding van de verkoop kunt u altijd nog bij ons terecht voor advies en vragen.

Gebruik onze handige tool en bereken direct uw woningwaarde!

Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van uw huis.


Graag komen onze makelaars bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak om met een van onze adviseurs de mogelijkheden te bespreken.