info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Makelaar Lelystad

Bent u op zoek naar een gerenommeerde en betrouwbare makelaar in Lelystad? Dop Makelaars is al sinds 1998 een actieve speler op de onroerendgoedmarkt, met een sterke focus op het betoverende Lelystad en omliggende regio’s. Als een geworteld familiebedrijf staan wij bekend om ons uitgebreide dienstenaanbod, dat verder gaat dan enkel de aan- en verkoop van woningen. Naast verkoop- en aankoopdiensten bieden wij ook vastgoedbeheer en verhuurondersteuning aan. Dop Makelaars is uw vertrouwde metgezel, die u van A tot Z begeleidt bij al uw vastgoed- en woonwensen.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke resultaten en transparante dienstverlening, waarbij we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en eerlijk advies verstrekken.

Dop Makelaars: Uw partner voor Vastgoed in Lelystad

Koophuis Lelystad
Aanbod koopwoningen Lelystad e.o.
Woningen te koop in Lelystad en omstreken.
Huurwoning Lelystad
Aanbod huurwoningen Lelystad e.o.
Woningen te huur in Lelystad en omstreken
Nieuwbouw in Lelystad
Nieuwbouw Lelystad e.o.
Bekijk het aanbod van de nieuwbouwprojecten in Lelystad en elders in Nederland
Aanbod recreatiewoningen
Receatiewoningen
Altijd al gedroomd van een recreatiewoning en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw droom te realiseren? Laat het ons weten, wij adviseren u graag.
Informatie over het verhuren van een woning
Verhuur
Er komt veel kijken bij het verhuren van een woning of appartement waarbij de verhuurder ook rekening dient te houden met een continu veranderende wet- en regelgeving.
Informatie over het kopen van een woning (aankoop)
Aankoop
Bent u op zoek naar een (vakantie)woning in Nederland of het buitenland en wilt u de hulp van een professionele aankoopmakelaar? Klik dan hier voor meer informatie.
Informatie over vastgoedbeheer
Vastgoedbeheer
Investeren in vastgoed blijkt, zo leert de geschiedenis, een zeer solide en waardevolle belegging te zijn.
Meer informatie over het verkopen van vastgoed
Verkoop
Wilt u uw woning verkopen? Dop Makelaars is hét vernieuwende makelaarskantoor en denkt graag met u mee!

Verkoopmakelaar in Lelystad: Uw weg naar een succesvolle verkoop van uw woning

Als verkoopmakelaar in Lelystad zijn wij er om u te helpen bij het succesvol verkopen van uw huis. Onze deskundige makelaars beschikken over de nodige kennis en ervaring om het verkoopproces soepel te laten verlopen. Wij starten met een grondige waardebepaling van uw woning, gevolgd door de opstelling van een doeltreffende verkoopstrategie. Ons doel is om uw woning tegen de beste prijs en binnen een passende termijn op de markt te brengen. Van de promotie van uw pand tot het voeren van onderhandelingen met potentiële kopers, wij nemen alle zorgen uit handen. Dop Makelaars streeft naar een geslaagde transactie, waarbij we trachten uw verwachtingen te overtreffen.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Aankoopmakelaar in Lelystad: Uw gids naar de perfecte woning

Bij het aanschaffen van een woning in Lelystad is het inschakelen van een aankoopmakelaar van onschatbare waarde. Dop Makelaars vertegenwoordigt uw belangen als koper en zorgt ervoor dat u geen enkele cruciale stap in het aankoopproces over het hoofd ziet. Wij gaan actief op zoek naar woningen die aansluiten bij uw wensen en begeleiden u tijdens bezichtigingen, met speciale aandacht voor eventuele bouwtechnische aspecten. Vervolgens staan we u bij in het onderhandelen met de verkopende partij om de meest gunstige deal voor u te bewerkstelligen. Dankzij onze expertise en grondige kennis van de markt, kunt u met vertrouwen uw droomwoning in Lelystad vinden.

Dop Makelaars is dé makelaar in Lelystad die altijd voor u klaarstaat, of u nu uw huis wilt verkopen of een nieuwe woning wilt aanschaffen. Wij bieden persoonlijke service, diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een toewijding om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan in uw vastgoedavontuur in Lelystad. Uw dromen en doelen zijn onze hoogste prioriteit, en we zijn hier om ze te verwezenlijken.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen als aankoopmakelaar? Neem contact met ons op.

Uw verhuurmakelaar in Lelystad: Dop Makelaars staat voor u klaar

Het verhuren van een woning in Lelystad kan een complexe aangelegenheid zijn, met steeds veranderende wet- en regelgeving om rekening mee te houden. Er bestaan diverse verhuurmogelijkheden buiten de traditionele verhuur, zoals recreatieve verhuur, verhuren via de leegstandswet, en huurovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Elk van deze opties vereist een specifieke aanpak en bijpassende huurcontracten. Bij Dop Makelaars zijn we gespecialiseerd in de verhuur van woningen aan bedrijven en expats, en wij voeren grondige antecedentenonderzoeken uit om de meest geschikte huurder voor uw woning te vinden. Als uw betrouwbare Verhuurmakelaar in Lelystad staan we voor u klaar, en helpen we u graag bij elke stap van het verhuurproces.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen als verhuurmakelaar? Neem contact op.

Professioneel vastgoedbeheer in Lelystad

Vastgoed is een bewezen solide en waardevolle investering, maar het vereist zorgvuldig beheer om de waarde te behouden en te maximaliseren. Bij Dop Makelaars begrijpen we de complexiteit van vastgoedbeheer in Lelystad en bieden we u de oplossing. Ons toegewijde team bij Dop Vastgoedbeheer neemt graag al uw zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van een solide woningportefeuille. Wij onderhouden contact met huurders, innen huurinkomsten, zorgen voor het optimale onderhoud van uw onroerend goed, en zorgen dat reparaties en storingen snel en efficiënt worden opgelost. Bovendien kunnen onze ervaren adviseurs met u meedenken over nieuwbouwprojecten en herontwikkelingskansen. Voor professioneel vastgoedbeheer in Lelystad, vertrouw op Dop Makelaars. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uw investering verdient het beste beheer.

Recent aanbod koopwoningen Lelystad

Hollandse Hout 366
Lelystad
Vraagprijs € 595.000 k.k.
Woonopp.
147 m²
Perceelopp.
640 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Kopenhagenlaan 162
Lelystad
Vraagprijs € 645.000 k.k.
Woonopp.
177 m²
Perceelopp.
413 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Kogge 12 3
Lelystad
Vraagprijs € 360.000 k.k.
Woonopp.
109 m²
Perceelopp.
166 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer

Recent aanbod huurwoningen Lelystad

Het Bildt 179
Lelystad
€ 2.250 per maand
Woonopp.
156 m²
Perceelopp.
263 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Saerdam 103
Lelystad
€ 1.550 per maand
Woonopp.
125 m²
Perceelopp.
111 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Jol 37 61
Lelystad
€ 1.350 per maand
Woonopp.
90 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer

Plaats gratis uw zoekopdracht

Heeft u nog niet het perfecte aanbod gevonden of wenst u automatisch geïnformeerd te worden over onze nieuwste koop- en huurwoningen in Lelystad en de nabije omgeving? Schrijf u dan kosteloos in voor onze zoekopdracht. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van iedere nieuwe beschikbare woning.