info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Makelaar Frankrijk

Bent u voornemens om een (recreatie)woning in Frankrijk te (ver)kopen? Dop Makelaars is dé makelaar met expertise in de Franse vastgoedmarkt. Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek, waarin we u vertellen wie we zijn en hoe we te werk gaan. Het maken van een keuze voor een makelaar is niet makkelijk, maar bij Dop Makelaars kunt u rekenen op een vernieuwende aanpak. Met jarenlange ervaring in het verkopen van woningen in Frankrijk en andere landen, zijn wij uw ideale partner voor het verkopen van uw ‘second home’.

Recent aanbod Frankrijk

9 Lotissement Belle Vista
Sainte-Maxime
Vraagprijs € 4.200.000 k.k.
Woonopp.
216 m²
Perceelopp.
1.254 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal badkamers
5 badkamers
1551 Route du Petit Châtel
Châtel
Vraagprijs € 749.000 k.k.
Woonopp.
133 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
4 badkamers
Sainte-Maxime 489V815M3
Côte D'azur
Vraagprijs € 4.300.000 k.k.
Woonopp.
353 m²
Perceelopp.
1.542 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal badkamers
5 badkamers

Professioneel en persoonlijk

Dop Makelaars onderscheidt zich door het persoonlijke en efficiënte contact. Onze deskundige makelaars begrijpen dat het verkopen van een huis in Frankrijk een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij flexibele mogelijkheden voor afspraken, ook in de avonden en weekenden, als dit uw voorkeur heeft.

Daarnaast beschikken wij over een groot internationaal klantenbestand en hebben we een grote groep volgers op social media. Hierdoor kunnen we gerichte campagnes voeren om uw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Zo zorgen we ervoor dat vrijwel alle woningen die we in de verkoop krijgen (een aantal) geïnteresseerde kopers hebben.

Huis Verkopen Frankrijk: Expertise van Dop Makelaars

Dop Makelaars is niet alleen actief in Nederland, maar ook in Frankrijk en Italië. Onze jarenlange ervaring in het verkopen en aankopen van woningen in zowel Nederland als het buitenland heeft ons voorzien van de nodige vaardigheden en kennis. Als makelaar met internationale ervaring weten wij wat van belang is bij de verkoop van uw huis in Frankrijk.

Een Huis Kopen in Frankrijk

Waar moet u op letten als u een huis in Frankrijk koopt? Het is belangrijk om goed onderzoek te doen naar de regio, lokale regelgeving en eventuele verborgen gebreken. Schakel daarom een deskundige makelaar in die bekend is met de Franse markt en u kan begeleiden bij het aankoopproces.

Wat zijn de kosten bij aankoop van een huis in Frankrijk? Bij het kopen van een huis in Frankrijk moet u rekening houden met verschillende kosten, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten, registratiekosten en eventuele makelaarskosten. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de aankoopprijs en andere factoren. Uw makelaar kan u hierover gedetailleerd informeren.

Kan ik een huis in Frankrijk kopen? Ja, als buitenlander is het zeker mogelijk om een huis in Frankrijk te kopen. Met de juiste begeleiding en expertise van Dop Makelaars wordt het aankoopproces een stuk eenvoudiger en succesvoller.

Benieuwd wat wij aan woningaanbod te kopen hebben in Frankrijk? Bekijk ons woningaanbod.

Meer weten over wat wij voor u kunnen beteken als makelaar van vakantiewoningen in Frankrijk? Bezoek onze speciale makelaar vakantiewoningen Frankrijk pagina.

Dop Makelaars: Vertrouwd met de Franse vastgoedmarkt

Verkoop uw huis in Frankrijk met het vertrouwen van Dop Makelaars. Wij zijn uw partner voor het verkopen van uw ‘second home’ in Frankrijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!