info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Le Clos du Pré 25 Oz-En-Oisans Frankrijk

€ 785.000 k.k.

Omschrijving

Het gezellige en levendige bergdorp Oz-en-Oisans is gelegen op een unieke centrale locatie in de Franse Alpen met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Dankzij de nabijheid van Grenoble is het skigebied en zeer goed bereikbaar met de auto maar ook per vliegtuig of TGV. Oz-en-Oisans is onderdeel van het uitgestrekte en populaire skigebied L’Alpe d’Huez. De grote diversiteit aan skipistes is dit gebied met ruim 250 kilometer aan afdalingen, maakt het geschikt voor elk niveau wintersporter. Ook gedurende de zomer zijn er tal van activiteiten. U kunt hier heerlijk wandelen door de indrukwekkende natuurgebieden maar ook mountainbiken en rotsklimmen. Verder is L’Alpe d’Huez zeer bekend dankzij de Tour de France en de jaarlijkse actie Alpe d’HuZes voor het KWF fonds. Kortom, vermaak zowel in de zomer als in de winter.

Eigenaren en huurders kunnen het hele jaar gebruik maken van de chalets in Le Clos du Pré. Dit is tevens zeer aantrekkelijk voor de verhuurmogelijkheden. De 33 vrijstaande chalets hebben stuk voor stuk een unieke ligging en een vrij uitzicht over de vallei. Uw auto kunt u veilig parkeren in de naastgelegen overdekte parkeergarage. Het bijzondere aan het park is de ligging direct aan de skipiste, in een van de mooiste gebieden van Frankrijk.

Het chalet is direct onder de aanrijweg gelegen, in 2015 onder architectuur volledig gerestyled en gemoderniseerd, prachtig balkon met mooi uitzicht over het dal en slechts 100 meter van de skilift. Het chalet is voorzien van een ruime keuken, goede bedden, heerlijke douches, breedband internet, Sonos muzieksysteem, wifi, Blu-ray-dvd speler met usb-aansluiting en verwarmde kast voor skies/boards als mede een extra afsluitbare kast buiten voor spullen. Ook is de elektra (op afstand) te regelen met een app op je telefoon middels de Delta Dore Tydom applicatie.

U betreedt het chalet op het midden niveau. Via de hal met apart toilet bereikt u de gezellige woonkamer met open haard, eethoek met prachtige tafel, toegang tot het grote balkon en de open keuken die is voorzien van alle gemakken. De bovenverdieping beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers waarvan 1 met hamamdouche en bieden middels een aparte trap toegang tot 2 mezzanine’s die tot volwaardige slaapkamers zijn omgebouwd. Tevens zijn op de benedenverdieping 4 slaapkamers waarvan 1 met badkamer en suite en 2 aparte badkamers waarvan 1 met douche en de ander met een bad en een separaat toilet.

Vraagprijs: € 785.000 euro k.k., inclusief inventaris

Lees de volledige omschrijving
Wonen 200 m²
Inhoud 1.000 m³
Perceel 860 m²
Bouwjaar 2000
Slaapkamers 9
Badkamers 4

Kenmerken

Prijs
€ 785.000 kosten koper
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
200 m²
Perceel
860 m²
Inhoud
1.000 m³

Indeling

Aantal kamers
10 kamers (9 slaapkamers)
Aantal badkamers
4 badkamers
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
4

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Oz en Oisans AD 107
Oppervlakte
860 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Zonneterras

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren, parkeergarage
Bekijk alle kenmerken
Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring