info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Longstay hotelverhuur

Steeds vaker wordt Dop Verhuur benaderd om hotels te adviseren over de mogelijkheden van Short-Stay. In veel gevallen kan dit een uitkomst bieden om een stabiele bezetting te realiseren. Afhankelijk van diverse factoren waaronder de lokale regelgeving maken we met elkaar een plan van aanpak. Omdat de hotelexploitatie vaak gebonden is aan bepaalde seizoenen is flexibiliteit een kernwaarde geworden binnen dit concept. Elke locatie is anders en vraagt een specifieke benadering. Zelfs voor (internationale) organisaties met hetzelfde hotelconcept bekijken we per locatie naar de mogelijkheden. Het is overigens niet nodig om het hele hotel via het Dop Verhuur Short-Stay concept te verhuren. In veel gevallen maken we, in overleg met het betreffende hotel, een selectie van kamers waardoor een zeer interessant model ontstaat van reguliere hotelkamer verhuur in combinatie met het Short-Stay concept.

UNIEK SHORT-STAY CONCEPT

De afgelopen jaren hebben wij het Dop Verhuur Short-Stay concept steeds verder kunnen uitwerken. De match tussen een geschikte huurder en een hotelkamer voor een langere periode, creëert een heel nieuw businessmodel in een periode waarbij voor veel hotels elke boeking onzeker is. Af en toe sluiten hotelkamers niet helemaal aan op het Short-Stay concept daardoor wordt er gekeken naar bijvoorbeeld een alternatieve indeling. Soms kan een andere kamerindeling of het plaatsen van een pantry al veel meer mogelijkheden geven en de verhuurbaarheid aanzienlijk vergroten. Buiten het verhuren van hotelkamers hebben wij ervaring opgedaan, in samenwerking met de F&B afdeling van het hotel, door diverse neveninkomsten te realiseren. In een persoonlijk overleg met één van onze adviseurs kan er gekeken worden naar passende mogelijkheden, ook voor uw hotel. Het is altijd maatwerk en het concept moet uiteraard aansluiten bij het hotel, maar ook bij de gasten.

LANDELIJKE DEKKING

Het concept is zo uitgewerkt dat wij elk hotel in Nederland kunnen begeleiden. Dop Verhuur biedt een landelijke dekking. Wij hebben een groot netwerk met uiteenlopende partners om zo leegstand in uw hotel te voorkomen. Onze focus ligt op het tijdelijk verhuren van hotelkamers aan zowel particulieren als aan bedrijven. Door onze ruime ervaring en kennis kunnen wij u hierbij volledig ontzorgen.

WET- EN REGELGEVING

In overleg met het hotel werken we aan de juiste overeenkomsten tussen het hotel en de gasten. Onze verhuurmakelaars hebben jarenlange ervaring en kunnen u ook juridisch begeleiden bij het maken van de juiste overeenkomsten volgens de geldende wettelijke richtlijnen. Omdat de regelgeving regelmatig wijzigt, onderhouden we continue contact met de opdrachtgever om de zaken correct en inzichtelijk te houden. Tevens is het essentieel om in goed overleg met de gemeente te kijken naar de mogelijkheden voor uw vestiging.

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

In samenspraak met het hotel bekijken we de juiste werkwijze waarbij Dop Verhuur ook de volledige financiële administratie kan verzorgen. De administratie wordt dan volkomen gestroomlijnd en voor u verzorgd. Ook het nabellen en verwerken van openstaande huurbetalingen of het afhandelen van waarborgsommen verloopt via ons kantoor. Dop Verhuur kent een vast aanspreekpunt. Zo is er altijd 1 vast contactpersoon waardoor u een duidelijke en een gestructureerde lijn van communicatie ondervindt. Deze wijze van fullservice vastgoedbeheer hanteren wij ook bij onze werkzaamheden als landelijke vastgoedbeheerder. Kijk voor meer informatie op www.dopvastgoedbeheer.nl

LANDELIJKE MARKETINGCAMPAGNE

Middels diverse offline en online campagnes via onder andere uiteenlopende makelaarsnetwerken bereiken wij in overleg met het hotel passende huurders. Door gebruikmaking van een gericht antecedentenonderzoek ligt de focus op een strakke betalingsafhandeling en een beperkte leegstand. Met een goede selectie zorgt u ervoor dat u de juiste gasten ontvangt in uw hotel. Voor hotels met meerdere vestigingen maken wij per locatie een specifiek plan van aanpak. Wij hebben gemerkt dat elk hotel een andere marketingstrategie nodig heeft om zo te zorgen voor een maximale bezetting.

Wij geven er de voorkeur aan om vanaf een vroeg stadium gedurende het hele proces betrokken te zijn om onze visie en inzichten met onze opdrachtgevers te kunnen delen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens ons bezoek kunnen onze makelaars in de meeste gevallen direct advies geven over de te realiseren huurprijzen en de verhuurbaarheid van uw hotelkamers. Zorgeloos uw hotelkamers tijdelijk verhuren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31(0)320 – 264 175 of per mail: info@dop.nl.