info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Derde Hugo de Grootstraat 17 D 1052 LK Amsterdam Nederland

€ 729.000 k.k.

Omschrijving

Recent gerenoveerd (2013) drie kamer appartement gelegen op de tweede verdieping met lift, gelegen aan de Derde Hugo de Grootstraat, in een markant gebouw, welke in zijn geheel in ere is hersteld en voorzien van meerdere appartementen. Een unieke kans in het hart van Amsterdam.

U woont hier op een ideale locatie nabij de Jordaan en op loopafstand van openbaar vervoer, gezellige restaurants, cafe’s en terrasjes. Kortom,voor ieder wat wils in deze heerlijk authentieke Amsterdamse buurt!

Indeling begane grond: Centrale entree, prachtige ruime hal voorzien van een lift en een centraal trappenhuis. De lift brengt u naar de tweede verdieping waar de entree van de woning is.

Indeling tweede verdieping: Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de riante woonkamer met openslaande deuren naar het balkon. De moderne open keuken is van diverse inbouwapparatuur voorzien zoals een 6-pits gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap. Aan de achterzijde zijn de twee ruime slaapkamers gesitueerd waarvan een slaapkamer beschikt over een balkon. Tevens bevindt zich hier de wasruimte, separaat toilet en de zeer luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.

Omgeving: De Derde Hugo de Grootstraat is super centraal gelegen en toch rustig; zonder overlast van trams of druk verkeer, maar toch op loopafstand van het bruisende centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn er in de buurt veel gezellige en goede cafés, koffiezaakjes en restaurants. Een leuke mix van jonge, nieuwe concepten en klassieke, echt Amsterdamse plekjes. Zodra je de Nassaukade oversteekt loop je de Jordaan in.

Hier vindt je de bekende Noordermarkt op zaterdag en maandag, en loop je eenvoudig door naar de bekende winkelstraat, de Haarlemmerstraat. In de Frederik Hendrikbuurt vindt men naast vele horeca gelegenheden ook fijne speciaalzaken en andere plekken voor de dagelijkse behoeftes zoals de Ten Katemarkt en de Foodhallen.

Voor wat meer groen en rust loop je zo het ruime en culturele Westerpark in, alsmede het Vondelpark via de buurt Oud-West of het Erasmuspark via de Baarsjes. Verder zijn in de buurt meerdere basisscholen, sportscholen, podia, supermarkten en een zwembad (Het Marnixbad) te vinden.
Bereikbaarheid: Deze woning is goed bereikbaar met het OV: De trams van en naar het station stoppen een paar straten verder. Station Amsterdam Centraal bereik je ook eenvoudig met de fiets door de grachtengordel (10 minuten).

Station Amsterdam Sloterdijk is op 20 minuten fietsafstand. De bus 80 op het Hugo de Grootplein zet je in 50 minuten af op het Zandvoortse strand. Er is daarnaast een goede verbinding met verschillende uitvalswegen: o.a. de N200, de Ring A10 en de A2.

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte 103m2 conform NEN 2580 meetrapport.

Volledig gerenoveerd drie kamer appartement op EIGEN grond.

Prachtige eiken houten vloer.

Zeer luxe badkamer en moderne keuken.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Er is een actieve VVE in professioneel beheer (servicekosten bedragen ca. €156,- per maand).

Vraagprijs: €729.000,- k.k.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 103 m²
Inhoud 326 m³
Bouwjaar 1894
Slaapkamers 2
Badkamer 1

Kenmerken

Prijs
€ 729.000 kosten koper
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, tussenverdieping
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
103 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
4 m²
Inhoud
326 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, vloerverwarming, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam Q 8920
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD13-Q-8920

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring