info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de {privacystatement}

937974e264bf58c3854806b2898ce36cbc5410

Dop Makelaars biedt aan: Flevo Golf Resort te Lelystad.

Flevo Golf Resort ligt ten noorden van Lelystad – omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon – een luxueuze woonwijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Bij de ontwikkeling van Flevo Golf Resort zijn ruimte, rust en privacy de belangrijkste uitgangspunten geweest. Alle woningen zijn gebouwd op ruime percelen, gelardeerd met veel groen, grenzend aan waterpartijen. Deze opzet garandeert optimale privacy. De woningen onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingsniveau.

Flevo Golf Resort laat de harten van veel golfliefhebbers harder kloppen. Want wat is er lekkerder om na het werk in je eigen tuin je favoriete sport uit te oefenen? Maar het toegankelijke resort biedt meer, namelijk rust en ruimte.

Op dit adembenemende en rustgevende resort hebben wij met regelmaat diverse luxe woningen en villa’s in de verkoop! De woningen variëren van woonoppervlakte, slaapkamers, badkamers en perceeloppervlakte.

De woningen hebben elk een ruim entree met separate toilet en de meterkast. Sommige woningen zijn voorzien van meerdere slaapkamers op de begane grond met een ensuite badkamer. De woonkamer is ruim opgesteld en biedt doorgaans middels een schuifpui doorgang naar de tuin. De keukens zijn voorzien van alle luxe waaronder een kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en magnetron.

De eerste verdieping heeft variërend 2 tot 4 slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamers zijn volledig betegeld en variërend voorzien van een toilet, een wastafel met meubel, inloopdouche en een ligbad.

De tweede verdieping heeft variërend 2 slaapkamers en een installatieruimte.

De tuinen van de woningen beschikken over een ruime tuin gelegen aan water met veel groen.

Bijzonderheden:

Ruime woningen;

Royale slaapkamers;

Luxe badkamers;

Uniek gelegen aan de golfbaan;

Veel groen met gegarandeerde privacy;

Tot in detail afgewerkt en uiterst goed onderhouden woningen;

Met regelmaat krijgen wij prachtige, nieuwe woningen op dit heerlijke resort in de verkoop! Benieuwd naar de woningen die wij in de verkoop hebben staan? Kijk dan bij ons woningaanbod!

Delen