info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Golfresidentie Dronten 937974d132373fd3814cf08e6a6dfc29629891

Dop Makelaars biedt aan: Golfresidentie te Dronten.

Wonen op de Golf Residentie Dronten is op de eerste plaats wonen in een parkachtige omgeving. Wonen op de Golf Residentie Dronten is ook wonen op de enige golfbaan van Nederland die volledig in eigendom is van de bewoners. Vanuit het gezellige haventje in het centrum vaart u zo naar het Ketelmeer, IJsselmeer, Vossemeer, Veluwemeer en de andere randmeren. Aviodrome, Bataviastad shopping outlet en de Bataviawerf liggen op steenworp afstand. Dolfinarium in Harderwijk is een jaarronde attractie voor het hele gezin, en dat geldt ook voor de historische centra van Kampen, Elburg en Harderwijk. Dronten is prima ontsloten dankzij snelle toegang tot cruciale snelwegen als de A6, A27, A28 en A50.

Op de Golf Residentie staan in het midden van de golfbaan vijf appartementsgebouwen met elk achttien appartementen. Elk gebouw heeft vier woonlagen en een parkeergarage eronder. Bij elk gebouw hoort een carport, waar bewoners en bezoekers kunnen parkeren. Er is tevens een grote parkeerplaats voor bezoekers midden tussen de gebouwen. De gebouwen zijn omgeven door een tuin met grasvelden, bomen, paden en bloemperken.

Op de adembenemende en rustgevende Golfresidentie hebben wij met regelmaat diverse luxe woningen en villa’s in de verkoop! De woningen variëren van woonoppervlakte, slaapkamers, badkamers en perceeloppervlakte.

De woningen hebben elk een ruim entree met separate toilet en de meterkast. Sommige woningen zijn voorzien van een slaapkamer op de begane grond met een ensuite badkamer. De woonkamer is ruim opgesteld en biedt doorgaans middels een schuifpui doorgang naar de tuin. De keukens zijn voorzien van alle luxe waaronder een kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en magnetron.

De eerste verdieping heeft variërend 2 tot 4 slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamers zijn volledig betegeld en variërend voorzien van een toilet, een wastafel met meubel, inloopdouche en een ligbad.

De tweede verdieping heeft variërend 2 slaapkamers en een installatieruimte.

De tuinen van de woningen beschikken over een ruime tuin afwisselend gelegen aan de golfbaan met veel groen.

Bijzonderheden:

Ruime woningen;

Royale slaapkamers;

Luxe badkamers;

Uniek gelegen aan de golfbaan;

Veel groen met gegarandeerde privacy;

Tot in detail afgewerkt en uiterst goed onderhouden woningen;

Met regelmaat krijgen wij prachtige, nieuwe woningen in de verkoop! Benieuwd naar de woningen die wij in de verkoop hebben staan? Kijk dan bij ons woningaanbod!

Delen