info@dop.nl +31 (0)320 264 175

Uw droomhuis niet gevonden?
Neem contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Resort Bodelaeke 9379749401f449f5c0404a8b785b64298afb69

Dop Makelaars biedt aan: Resort Bodelaeke te Giethoorn.

Met regelmaat krijgen wij prachtige, exclusieve recreatiewoningen op Resort Bodelaeke te Giethoorn in de verkoop! De villa’s zijn gelegen op 375m² tot 978m² eigen grond en beschikt over een vrij uitzicht over de Beulakerweide. Ideaal gesitueerd voor een directe aan- en wegvaarroute. En tevens dus uitstekend met de auto en per boot te bereiken. Waterresort Bodelaeke ligt in het hart van het prachtige Giethoorn en is vlak nabij de meren “De Belter” en “De Beulaker” gelegen. Iedere watersporter kan op deze meren zijn geluk niet op! Giethoorn is beter bekend als ‘het Venetië van het Noorden’ en is gelegen tussen natuurpark De Weerribben en Wieden.

Giethoorn heeft een supermarkt, diverse restaurants en vele watersportfaciliteiten. In het nabijgelegen Steenwijk (8 kilometer) en Meppel (13 kilometer) is een volledige winkel aanbod aanwezig en zijn er theaters, bioscoop en een ziekenhuis in de omgeving. De villa kan verhuurd worden door de gespecialiseerde en ervaren verhuurmaatschappij Waterresort Bodelaeke. Wij kunnen u in overleg de huidige beheer-/verhuurovereenkomst doen toekomen met de exacte voorwaarden.

Er zijn diverse woningtypes welke verschillen in grootte, voorzieningen en inrichting. De villa’s zijn riant, opgezette familiewoningen met uitzonderlijk ruime kamers en heerlijk gelegen aan het water. De villa’s genieten van parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede op het terrein . De aanwezige serene rust, groene omgeving en omliggende bezienswaardigheden maken van dit park de ideale vakantiebestemming om alle hectiek te vermijden en ongekend tot ontspanning te komen.

Bijzonderheden:

Ruime vlla’s met prachtig uitzicht;

Variërend van 1 tot 3 slaapkamers en 1 tot 2 badkamers;

Gelegen aan vaarwater en nabij de mooiste meren van Giethoorn;

Tot in detail afgewerkt en uiterst goed onderhouden woningen;

Aantrekkelijk voor watersporters, natuurliefhebbers en rustzoekers;

Professionele beheer- en verhuurorganisatie;

Centrale receptie met sfeervol restaurant;

Tot in detail afgewerkt en uiterst goed onderhouden woningen;

Met regelmaat krijgen wij prachtige, nieuwe woningen in de verkoop! Benieuwd naar de woningen die wij in de verkoop hebben staan? Kijk dan bij ons woningaanbod!

Delen